Benvinguts!

Línies d'actuació

El Teatre Auditori de Llinars

Neix com un equipament al servei de la ciutadania de Llinars del Vallès: per oferir cultura i acollir les seves entitats, per crear dinàmiques d’arts escèniques, per obrir-se als llinassencs i llinassenques, per oferir una programació teatral de qualitat i per acollir tota la vida cultural (en tots els seus àmbits) del municipi.

Es posa en marxa amb una doble jornada de portes obertes els dos últims caps de setmana de febrer de 2015. La programació oficial s’engega el 21 de març del 2015 i des d’aleshores un total de 36 espectacles oberts al públic ompliran la programació de tot el 2015.

 

Línies d’actuació del TA

1.       Casa d’acollida de les entitats del municipi: aquesta és una de les línies pilar del TA: ser la seu i l’espai on les entitats del municipi assagen, treballen i “viuen”. Actualment un total de 9 entitats del municipi hi assagen, ballen, preparen i comparteixen l’espai. També escoles, empreses, associacions i entitats de Llinars usen el TA puntualment perquè aculli festivals de fi de curs, entrega d’orles, activitats educatives, concerts, etc.

2.       Aula de Teatre: el Teatre Auditori de Llinars obre les portes a l’aprenentatge de l’activitat teatral amb una aula de teatre que pretén fer gaudir i ensenyar l’art del teatre.

3.       Programació estable: la voluntat i la realitat d’oferir al públic espectacles de qualitat de tots els gèneres escènics. Durant el 2015 un total de 36 espectacles en programació externa hauran trepitjat el teatre.

Línies de programació del TA

-          Qualitat i varietat: espectacles professionals de tots els gèneres escènics: circ, dansa, música i teatre a l’abast de tot el públic.

-          Talent local: potenciació del talent local i de proximitat, no només donant cabuda als grups de teatre amateur de la població sinó també acollint espectacles professionals on hi participin actius locals tant com actors, a directors, escenògrafs...

-          Programació per a tots els públics: un cop al més el TA acull programació per al públic més petit de la casa.

De cara al 2016 les línies de programació i d’actuació es mantindran i s’ampliaran. Oferint lloguer d’espais per a empreses i entitats de fora de Llinars, obrint a programació de cinema, creant coproduccions i residències, ampliant l’aula de teatre i mirant de ser un referent no només per als habitants de Llinars sinó per a tot el Baix Montseny.