VOLEM...
... Crear sinergies, estades, companyies residents i relacions amb l’entorn artístic i de gestió cultural i les administracions: el TA ja forma part del programa CERCLES de la Diputació de Barcelona, és un membre actiu de Teatres en Xarxa i del projecte GPS i acull de manera regular residències artístiques.

CONVOQUEM...
... el premi de dramaturgia en femení del TA, que es crea amb la voluntat de potenciar l’escriptura teatral feta per dones i per a visibilitzar i premiar la qualitat de les dramaturges catalanes. Dotat amb 3000€ i amb la producció de la peça com a premi. 

TREBALLEM...
... per recuperar la Mostra de Teatre Amateur de Llinars (bé immaterial amb molta trajectòria vinculada al Casal Parroquial de Llinars) convertint-la en un Concurs - Mostra (molt característic del circuit amateur de Catalunya) posant-nos així en el mapa d’aquest circuit també i recuperant la tradició i el valor del teatre amateur a Llinars del Vallès

ESDEVINDREM...
... espai de producció. El TA en el seu cinquè aniversari va estrenar la producció LA MEMORIA DE LOS CHIMPANZES, text premiat amb el premi de Dramaturgia en femení del TA atorgat el 2019 durant la setmana de la Dona Creadora.
Produirem nosaltres l’espectacle a nivell professional contractant direcció i actrius i comercialitzant-ne el producte final. Aixi els 5 anys ens marcaran també una nova fita: ja no només exhibim teatre, sinó que el creem.

DINAMITZAREM...
... la cultural no tradicional i popular a Llinars impulsant projectes com la Setmana de la Dona Creadora, el Festival ZERO o el CulturaMENT.

 

 

Teatres en Xarxa - Festival ZERO

Teatres en Xarxa som un grup de teatres de proximitat i objectius de treball cooperatiu que treballem plegats de manera regular des del 2014.

En l’actualitat, formen part de Teatres en Xarxa els municipis de Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera, Sant Boi de Llobregat, Llinars del Vallès, El Vendrell, Lloret de Mar, Riudoms, Valls i Banyoles. 

Considerem que una de les funcions dels equipaments culturals municipals és apropar la cultura als ciutadans del municipi o ciutat en qüestió. A partir d’aquesta premissa, des de Teatres en Xarxa sumem les nostres eines i equips per fer un ús eficient dels nostres recursos i contribuir a l’acostament de propostes de qualitat a un públic de proximitat.

(Més informació a www.teatresenxarxa.cat/)

 

 

GPS – Girem Propostes Singulars

 

Girem Propostes Singulars és una programació conjunta del Teatre Auditori Cardedeu, el Teatre Auditori de Granollers, el Teatre Ateneu de Sant Celoni i el Teatre Auditori de Llinars del Vallès, per donar suport a espectacles no convencionals o que tenen lloc en espais alternatius.

Amb aquest nou projecte, Cardedeu, Sant Celoni, Llinars del Vallès i Granollers estan units en un projecte comú per oferir les millors propostes no convencionals, que cercaran racons més innovadors o espais alternatius per jugar amb les diferents disciplines artístiques i mobilitzar nous públics d’una població a una altre, d’un teatre a un altre.

Propostes singulars amb la finalitat de mobilitzar nous públics d’una població a una altra, d’un teatre a un altre. Si vens a un espectacle GPS rebràs un codi del 50% de descompte per venir a un altre espectacle GPS de la teva població o de les altres. També presentant la teva entrada directament a taquilles! 

Podeu consultar la nova proposta GPS al programa de la imatge esquerra.

 

Per a més informació de la programació de Granollers, Cardedeu i Sant Celoni podeu visitar els seus webs:

www.teatreauditoridegranollers.cat  | www.santceloni.cat/teatreateneu | www.teatreauditoricardedeu.cat

 

CulturaMENT

El CulturaMENT és un programa que pretén acostar la cultura a les persones amb malalties neurodegeneratives.

El passat novembre de 2021 va tenir lloc la Quinzena CulturaMENT, una experiència pilot en col·laboració amb 12 municipis, entre ells Llinars del Vallès. L'objectiu d'aquest projecte és oferir propostes transformadores que prevegin actuacions culturals locals que fomentin el benestar de les persones grans que pateixen malalties mentals com l’Alzheimer. 

 Dos anys després, seguim per la TERCERA EDICIÓ:

Edició 2023

  • Taller de música “Música per la memòria, un xarop molt dolç” | Activitat tancada a centres residencials
  • Espectacle teatral: "Postals presents per a una mare absent" | Divendres 3 de novembre a les 20h a la Sala Tallers del TA
  • Taller de dansa: "Danda la vida" | Dilluns 6 de novembre a les 11h a la Sala Tallers del TA
  • Sessió lúdica: "Juguem al Memory i a Poetic Memory | Dimecres 8 de novembre de 10.30 - 12.30h a la Biblioteca

 

Setmana de la Dona Creadora

Les dones creem. Pensem, escrivim, actuem, dirigim, eduquem, emprenem, composem música, organitzem, ens associem, liderem, gestionem...

Ho hem fet sempre. No sempre hem tingut la visibilitat que ens mereixien, ni les facilitats, ni les condicions ni el recolzament que el nostre talent necessitava.
Ser dona creadora inclou dos handicaps en la seva pròpia definició: el del precari món de la creació en tots els àmbits i el de ser dona.

Tanca els ulls i mira de respondre a les preguntes: diga’ns 3 pintores famoses, 3 directores de cinema o de teatre, 3 escriptores que hagin guanyat un Premi Nobel, 3 entrenadores d’algun esport, 3 compositores...

Costa, a vegades, trobar un sol nom. I no és perquè no existeixin.

Visibilitzar-nos com a dones creadores contemporànies permet que la nostra feina, el nostre talent i el nostre art prenguin valor, rellevància, serveixin de referents i es facin públiques.

Perquè això és el que volem reivindicar especialment durant la Setmana de la Dona Creadora: que les dones també puguem prendre sense recança, sense més esforç que els homes, sense resistència social, l’espai públic de la creació, que elles esdevinguin el centre de la creació.

Properament la quarta edició de la Setmana de la Dona Creadora.

Cartells anteriors: