Inici > Notícies > L'1 i 2 d'octubre acollirem la FIREPEMU

L'1 i 2 d'octubre acollirem la FIREPEMU

22/07/2016

La FIREPEMU (Fira de Recursos Pedagògics Musicals) és una plataforma que fomenta la recerca i la difusió en l’àmbit de l’ensenyament, amb l’objectiu d’actualitzar i millorar les condicions de l’educació a través de la música. Un espai de formació i d’intercanvi d’idees, coneixement i eines...

Dues dies, el primer per professional i el segon per a famílies

La FIREPEMU (Fira de Recursos Pedagògics Musicals) és una plataforma que fomenta la recerca i la difusió en l’àmbit de l’ensenyament, amb l’objectiu d’actualitzar i millorar les condicions de l’educació a través de la música. Un espai de formació i d’intercanvi d’idees, coneixement i eines pedagògiques. Un entorn on professionals, empreses i institucions presenten els seus projectes i donen a conèixer els seus recursos. El marc idoni per a la reflexió al voltant de la música com a eina educativa i de la seva implicació en la nostra realitat social i cultural.

Els objectius de la Fira de recursos Pedagògics Musicals són:

Promoure la innovació en la didàctica de la música. Actualitzar i millorar la qualitat de l’educació a través de la musia. Difondre nous coneixements, recursos i materials pedagògics musicals. Fomentar la reflexió i el debat al voltant de l’ensenyament a través de la música. Abordar la música des d’una perspectiva interdisciplinar. Promoure la convivència i l’intercanvi d’experiències.
La fira s’estructura en dos espais diferenciats però complementaris:

FIREPEMU PRO s’adreça a mestres, professors d’educació infantil, primària i secundària, empreses i institucions de l’àmbit musical, musicoterapeutes, educadors socials, així com tots aquells professionals i estudiants interessats en les propietats educatives de la música.

FIREPEMU FAMILY s’adreça a famílies i professionals per tal que petits i grans gaudeixin i coneixin de primera mà les eines, els materials i els recursos presentats a la fira. Un espai pensat per a estimular i potenciar la curiositat, la sensibilitat i la creativitat dels infants a través de la música i d’altres disciplines artístiques, tot passant una estona agradable i aprenent a comunicar-se amb llenguatges que van més enllà de les paraules.

ESPAI EXPOSITIU organitzem una mostra professional on els formadors, empreses i institucions musicals convidades exposen els seus projectes, eines i materials, tots a l’abast dels assistents.

Arxivat a: Espectacle