Inici > Notícies > A l'octubre torna l'aula de teatre, desprès de l'èxit del primer any!

A l'octubre torna l'aula de teatre, desprès de l'èxit del primer any!

28/07/2016

Desprès de l'èxit del primer any: a l'octubre tornarà l'aula de teatre! Per entrar en el món del teatre necessitem, primordialment, conèixer les seves eines fonamentals. Les tècniques, per una banda, que ens permeten utilitzar la veu i el cos de la manera més adequada, i les pròpiament expressives, per l'altra, que...

L'aula de Teatre torna a l'octubre!

Desprès de l'èxit del primer any: a l'octubre tornarà l'aula de teatre!

Per entrar en el món del teatre necessitem, primordialment, conèixer les seves eines fonamentals. Les tècniques, per una banda, que ens permeten utilitzar la veu i el cos de la manera més adequada, i les pròpiament expressives, per l'altra, que portem dins i només treiem a base de permetre'ns a nosaltres mateixos descobrir-les. Independentment de l'edat, que només farà canviar la forma en que les treballem, la introducció al teatre/interpretació, doncs, presentarà i experimentarà aquestes tècniques: familiaritzar-se amb l'espai escènic, aprendre a projectar la veu, atrevir-nos a improvisar, i sempre, sobretot, arriscar-se i jugar.

ALUMNES Amants del teatre de qualsevol edat residents a Llinars i rodalies que vulguin iniciar-se en les tècniques actorals.

Infants de 3 a 6 anys: dimarts de 17h a 18h Infants de 7 a 12 anys: dimarts de 18h a 19h Joves de 13 a 16 anys: dimarts de 20h a 21h Majors de 16 anys : de 21h a 22.30h

Per només 22€ al mes!

Demana info i reserva plaça a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Teatre