Inici > Notícies > EL TA CELEBRA EL SEGON ANIVERSARI

EL TA CELEBRA EL SEGON ANIVERSARI

28/02/2017

El passat cap de setmana el TA va gaudir de la celebració del segon aniversari. 4 espectacle de gèneres variats, un fotocall amb concurs incorporat i el nostre fantàstic públic que no falla mai ens van servir per celebrar que fa 2 anys que et TA funciona a bon ritme i amb la millor programació! Gràcies per fer-nos...

Gran festa del segon aniversari!

El passat cap de setmana el TA va gaudir de la celebració del segon aniversari.

4 espectacle de gèneres variats, un fotocall amb concurs incorporat i el nostre fantàstic públic que no falla mai ens van servir per celebrar que fa 2 anys que et TA funciona a bon ritme i amb la millor programació!

Gràcies per fer-nos créixer!

Arxivat a: Teatre