Inici > Notícies > EL TA ACULL EL PRIMER TALLER DE CREACIÓ ESCÈNICA PER DOCENTS

EL TA ACULL EL PRIMER TALLER DE CREACIÓ ESCÈNICA PER DOCENTS

25/01/2018

El dissabte passat el TA va acollir el I TALLER DE CREACIÓ ESCÈNICA destinat a mestres i educadors perquè tinguin recursos per espectacles de teatre, dansa i música amb els seus alumnes. El taller el va impartir la companyia Dancante Mondo, formada per l'Ana García i Sandra Bernal, coreògrafes, directores i ballarines amb...

Les Dancante Mondo fan un Taller de Creació Escènica al TA

El dissabte passat el TA va acollir el I TALLER DE CREACIÓ ESCÈNICA destinat a mestres i educadors perquè tinguin recursos per espectacles de teatre, dansa i música amb els seus alumnes. El taller el va impartir la companyia Dancante Mondo, formada per l'Ana García i Sandra Bernal, coreògrafes, directores i ballarines amb més de 20 anys d'experiència. Esperem que sigui el primer de molts. El TA aposta per l'educació i la formació. El TA no para. I tu, tens alguna proposta? Vine i explica'ns-ho!!

Arxivat a: Teatre