Inici > Notícies > EL TA ACULL LA JORNADA CULTURAL DEL CEIP CAN PARERA DE MONTORNÈS DEL VALLÈS

EL TA ACULL LA JORNADA CULTURAL DEL CEIP CAN PARERA DE MONTORNÈS DEL VALLÈS

08/02/2018

L'escola Can Parera de Montornès del Vallès, ha escollit Llinars del Vallès i el TA per celebrar la seva jornada cultural. Hem acollit 440 alumnes, més de 30 mestres, i un munt d'artistes que han fet diversos tallers culturals i musicals i un espectacle preciós. Tot això en mig d'una nevada espectacular, de molt de fred i sobretot...

L'ESCOLA CAN PARERA OMPLE TOT EL TA AMB LA SEVA JORNADA CULTURAL.

L'escola Can Parera de Montornès del Vallès, ha escollit Llinars del Vallès i el TA per celebrar la seva jornada cultural. Hem acollit 440 alumnes, més de 30 mestres, i un munt d'artistes que han fet diversos tallers culturals i musicals i un espectacle preciós. Tot això en mig d'una nevada espectacular, de molt de fred i sobretot de moltíssima il·lusió posada per part de tots els participants de l'acte. Ens encanta participar en aquests reptes educatius. Educació. Cultura. Música.Teatre. TA.

Arxivat a: Música