Inici > Notícies > AQUEST CAP DE SETMANA HEM TINGUT UNA ALTRA RESIDÈNCIA TÈCNICA AL TA

AQUEST CAP DE SETMANA HEM TINGUT UNA ALTRA RESIDÈNCIA TÈCNICA AL TA

13/02/2018

Aquests passats divendres, dissabte i diumenge hem tingut el plaer de tenir al TA una altra residència tècnica. Aquest cop hem acollit a un grup de música pop molt jove i amb moltes ganes. Segur que sabeu qui són. Donaran molt a parlar. Al TA ens agrada recolzar la música, la cultura i sobretot als joves talents....

EL TA HA ACOLLIT AL GRUP MUSICAL LAUASANA

Aquests passats divendres, dissabte i diumenge hem tingut el plaer de tenir al TA una altra residència tècnica. Aquest cop hem acollit a un grup de música pop molt jove i amb moltes ganes. Segur que sabeu qui són. Donaran molt a parlar. Al TA ens agrada recolzar la música, la cultura i sobretot als joves talents. Si és que quan us diem que aquí no parem de fer coses, és que és veritat.

Arxivat a: Música