Inici > Notícies > EL TA CELEBRA EL SEU TERCER ANIVERSARI

EL TA CELEBRA EL SEU TERCER ANIVERSARI

07/03/2018

Aquest cap de setmana el TA es va omplir de festa. Ja fa 3 anys va obrir les seves portes per a portar-nos a tots un espai on viure la cultura, el teatre, la música, la dansa i també tot tipus d’experiències. Fa 3 anys que el TA treballa per ser un espai de TOTS I PER TOTS. Per celebrar-ho, vam tenir màgia, una obra sensacional i colpidora, una barra de...

EL TA FA 3 ANYETS ENVOLTAT DELS SEUS INCONDICIONALS I D'ESPECTACLES MERAVELLOSOS.

Aquest cap de setmana el TA es va omplir de festa. Ja fa 3 anys va obrir les seves portes per a portar-nos a tots un espai on viure la cultura, el teatre, la música, la dansa i també tot tipus d’experiències. Fa 3 anys que el TA treballa per ser un espai de TOTS I PER TOTS.

Per celebrar-ho, vam tenir màgia, una obra sensacional i colpidora, una barra de còctels per tothom, unes tasses d’un color preciós, unes titelles molt animals, i unes lletres que vam omplir amb frases de felicitacions i agraïments per aquests 3 ANYS.

 

EL TA CREIX! Però ho fa gràcies a vosaltres!

FELICITATS TA! PER MOLTS ANYS MÉS!

Arxivat a: Espectacle