Inici > Notícies > PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO AL TA

PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO AL TA

09/04/2018

Estem absolutament de ressaca! Aquest cap de setmana, el #festivalzero ha omplert el TA d’energia, de nous llenguatges, d’experiències, de proximitat i d’espectacles frescos i meravellosos! I d’un públic que ha flipat!!!! Igual que nosaltres! Vam començar divendres nit amb la nostra instal.lació sobre el jo i l’espectacle a...

AL TA TANCA LA PRIMERA EDICIÓ DEL FESTIVAL ZERO DE TEATRES EN XARXA

Estem absolutament de ressaca!

Aquest cap de setmana, el #festivalzero ha omplert el TA d’energia, de nous llenguatges, d’experiències, de proximitat i d’espectacles frescos i meravellosos! I d’un públic que ha flipat!!!! Igual que nosaltres!

Vam començar divendres nit amb la nostra instal.lació sobre el jo i l’espectacle a A.K.A que ens va deixar colpits i emocionats!

Dissabte vam flipar amb CONSEQÜÈNCIES i es va fer la màgia quan part del nostre públic (de l’escola de Dansa Vocacions de Llinars) van acabar ballant per la CIA. MOVEO!!!! I diumenge, les miniatures i les històries de David Espinosa i MI GRAN OBRA ens van deixar amb la boca oberta! I copa de cava per clausurar aquesta primera i fantàstica edició del zero! Gràcies a Diputació de Barcelona pel suport, als nostres polítics per creure tant en la cultura i en el TA, als companys i companyes de Teatres en Xarxa, a les companyies, als dinamitzadors, a tot l’equip del teatre que sempre posa el 100% en tots els projectes i sobretot, sobretot, sobretot, al nostre increïble públic que no falla mai!

Llarga vida al Festival Zero. Llarga vida al TA!

Arxivat a: Espectacle