Inici > Notícies > TORNEM A ACULLIR LA II MOSTRA DE TEATRE DE SECUNDÀRIA DEL BAIX MONTSENY

TORNEM A ACULLIR LA II MOSTRA DE TEATRE DE SECUNDÀRIA DEL BAIX MONTSENY

22/05/2018

El passat divendres 18 de maig vam acullir al TA la II Mostra de Teatre De Secundària del Baix Montseny. Després de tenir per les nostres instalacions durant 2 dies, als nanos de segon de la ESO de 5 Instituts del Baix Montseny, divendres van poder mostrar als seus companys la feina feta per aquest projecte. En aquesta edició han participat l'IES CAN REGUISSOL, CAN...

LA II MOSTRA DE TEATRE DE SECUNDÀRIA TORNA A MOSTRAR EL TALENT DE 5 INSTITUTS DEL BAIX MONTSENY.

El passat divendres 18 de maig vam acullir al TA la II Mostra de Teatre De Secundària del Baix Montseny. Després de tenir per les nostres instalacions durant 2 dies, als nanos de segon de la ESO de 5 Instituts del Baix Montseny, divendres van poder mostrar als seus companys la feina feta per aquest projecte. En aquesta edició han participat l'IES CAN REGUISSOL, CAN RACORD, VILAMAJOR, GIOLA I ESCOLA GINEBRÓ. Feliços, contents i orgullosos d'acollir aquests projectes. Bravo pel talent dels joves, per la implicació dels IES i per la gestió de la regidoria d'educació de Llinars!

A per la tercera edició!!!

Arxivat a: Teatre