Inici > Notícies > ARRENCA LA NOVA AULA D’ARTS ESCÈNIQUES

ARRENCA LA NOVA AULA D’ARTS ESCÈNIQUES

10/10/2019

L’AULA DE TEATRE CREIX I AMPLIEM NOVES DISCIPLINES

El TA creix. Sí ens fem grans. I amb ell també CREIXEN els seus projectes. Ara ja no només hi oferim l’Aula de Teatre, si no que també oferim Aules de Dansa i Circ. Així ha nascut l’AULA D’ARTS ESCÈNIQUES DEL TA. Ahir vam començar les classes de Teatre, que també han crescut tant, que hem hagut de doblar grups i tenim una nova i magnífica professora. Aquest any arranquem l’Aula de Teatre amb més alumnes, més profes i moltes novetats i il·lusió. Gràcies a tots el que ho feu possible!
Durant la setmana anirem estrenant les altres ofertes de l’Aula d’Arts Escèniques com: Dansa en Família, Jazz-Swing Individual, Dansa Africana i Circ.