Inici > Notícies > EL TA ACULL LA PRIMERA TROBADA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PASSIONS.

EL TA ACULL LA PRIMERA TROBADA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PASSIONS.

12/11/2019

EL GRUP DE TEATRE TILL-TALL DE LLINARS, LIDERA LA PRIMERA TROBADA DE PASSIONS.

Aquest passat dissabte 9 de novembre els membres de la Federació Catalana de Passions van fer a Llinars la primera trobada de la temporada per començar a treballar en les accions conjuntes de promoció i difusió de les representacions de les passions de l’any 2020. Es van trobar al Teatre Auditori de Llinars on els va rebre la regidora de Cultura, Georgina Coderch, i el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Garcia. Després d’un petit esmorzar, gentilesa de l’Ajuntament de Llinars, els membres de la Federació, van visitar les instal·lacions del Teatre Auditori, que van poder  veure en plena activitat, amb equips tècnics treballant en el muntatge de l’obra El futur  per a la representació d’aquell vespre, membres del grup de Els Pastorets assajant, gent treballant als bucs d’assaig... La visita va finalitzar a la sala Montseny, on es va dur a terme la sessió de treball de  la Federació.

El TA també és PASSIÓ.

Arxivat a: Teatre