Inici > Notícies > L'ESCOLA MONTSENY DE MOLLET, ENS VISITA PER 3r ANY CONSECUTIU, DINS DEL SEU PROJECTE CURRICULAR DE TEATRE.

L'ESCOLA MONTSENY DE MOLLET, ENS VISITA PER 3r ANY CONSECUTIU, DINS DEL SEU PROJECTE CURRICULAR DE TEATRE.

22/11/2019

EL TA ES VISITAT PER MOLTS ALUMNES D'ARQUITECTURA. PERÒ AQUESTA VISITA DE L'ESCOLA MONTSENY, ENS TÉ EL COR ROBAT.

Ens agrada molt, moltíssim, que una escola de primària tingui un projecte curricular basat en el Teatre. En gros. Els alumnes de sisè aprenen tot el que envolta al món del teatre: gestió de l'equipament, preparació d'una obra, autor, direcció, muntatge tècnic de llums, so i vídeo, attrezzo, escenografia, vestuari, etc. I com a part d'aquest fascinant projecte, també vénen a veure un teatre. I el projecte culmina amb l'exposició d'una obra feta pels nanos. És súper interessant! Gràcies per educar i apropar la cultura als nens! Ens encanta formar una petita part d'aquest projecte!
El TA amb les escoles!

Arxivat a: Lloguers