Inici > Notícies > EL TA TORNA A LA FIRA DELS TORRONS DE LLINARS DEL VALLÈS

EL TA TORNA A LA FIRA DELS TORRONS DE LLINARS DEL VALLÈS

14/12/2020

EL TA NO VA FALLAR A LA 24a FIRA DELS TORRONS AMB UNA UBICACIÓ NOVA I ESPECTACULAR.

Els passats 7 i 8 de desembre es va celebrar a Llinars la 24a edició de la Fira del Torrons. Una edició que fins a l'últim moment no estava clar que es pogués celebrar. I enguany, ho vam poder fer en un indret diferent i espectacular. Al Castell Nou de Llinars.

El TA per la seva part, va estrenar la també espectacular programació del 2021. Durant dos dies, al nostre estand podíeu trobar i comprar màgia, dansa, música i teatre, regals, vals, i a la nostra Talia.

Moltes gràcies a tots els que vau passar per la Fira i pel nostre estand. Gràcies al nostre públic i als nostres estimats abonats per les vostres complicitats i els vostres somriures. Pel vostre recolzament incondicional i per seguir formant part daquest projecte cultural tant viu.

Arxivat a: Teatre