Inici > Teatre Auditori > Notícies > Setmana de la dona Creadora de Llinars del Vallès

Setmana de la dona Creadora de Llinars del Vallès

27/02/2019

No et perdis la setmana més reivindicativa!

Les dones creem. Pensem, escrivim, actuem, dirigim, eduquem, emprenem, composem música, organitzem, ens associem, liderem, gestionem...

Ho hem fet sempre. No sempre hem tingut la visibilitat que ens mereixien, ni les facilitats, ni les condicions ni el recolzament que el nostre talent necessitava.
Ser dona creadora inclou dos handicaps en la seva pròpia definició: el del precari món de la creació en tots els àmbits i el de ser dona.

Tanca els ulls i mira de respondre a les preguntes: diga’ns 3 pintores famoses, 3 directores de cinema o de teatre, 3 escriptores que hagin guanyat un Premi Nobel, 3 entrenadores d’algun esport, 3 compositores...

Costa, a vegades, trobar un sol nom. I no és perquè no existeixin.

Visibilitzar-nos com a dones creadores contemporànies permet que la nostra feina, el nostre talent i el nostre art prenguin valor, rellevància, serveixin de referents i es facin públiques.

Perquè això és el que volem reivindicar especialment durant la Setmana de la Dona Creadora: que les dones també puguem prendre sense recança, sense més esforç que els homes, sense resistència social, l’espai públic de la creació, que elles esdevinguin el centre de la creació.

Per això des de totes les regidories de l’Ajuntament de Llinars del Vallès i des del Teatre Auditori us proposem una setmana d’activitats artístiques, reflexives, socials, creades per dones.

Directores, xefs, educadores, escriptores, científiques, compositores, actrius, esportistes, emprenedores: DONES CREADORES.

Segur que després de participar activament en aquesta fantàstica setmana podràs citar, sense problema, tres dones creadores de cada disciplina. I la seva feina et semblarà, a més, meravellosa.


Del dilluns 4 al diumenge 10 de març tot Llinars estarà ple d’activitats de la Setmana de la Dona Creadora. El dia 8 de març, no, que ens sumarem a la vaga feminista.


Consulta tota la programació detallada a les imatges que acompanyen la notícia i compra les entrades a la web del teatre


#sócdonacreadora