CATARSI TEATRE

TEATRE

 

Catarsi Teatre som una companyia de teatre amateur amb esperit jove i ganes de trencar els esquemes. Hem fet produccions clàssiques com Romeu i Julieta, El Mercader de Venècia, El Joc de l'Amor i de l'Atzar, adaptacions com Les Amistats Perilloses, els 10 Negrets o Rebeca, comèdies actuals com Els Veïns de Dalt o Políticament Incorrecte i tres adaptacions d'Òscar Wilde que ens encanta: La importància de ser Frank, El Ventall de Lady Windermer i ara, Un Marit Ideal. La nostra darrera producció, UN MARIT IDEAL, va ser estrenada al Teatre Auditori de Llinars del Vallès el juny del 2022 amb aforament exhaurit. Ens hem posat a preparar una versió de SOMNI D'UNA NIT D'ESTIU amb cançons en directe! 
 

CONTACTE

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CORAL TURÓ DEL VENT

MÚSICA I CANT CORAL


La Coral Turó del Vent de Llinars del Vallès és un cor mixt de quatre veus, format actualment per una vintena de cantaires. Va néixer la tardor de 1984 i des de llavors ha actuat arreu de Catalunya i a l'estranger. Al llarg de 35 anys, ha fet un notable repertori de música de diversos estils musicals, amb espectacles sovint vinculats amb altres entitats culturals. Actualment és dirigida per Emili Fortea i Rius, assaja els dilluns de 20.30h fins les 23h. A part dels assaigs musicals, ofereix també la tècnica vocal necessària per aprendre les obres.
El cant coral: Permet gaudir de la música, disfrutar fent concerts, aprendre a cantar, implicar-te socialment amb l'art proper i millorar la teva qualitat de vida tot cantant en grup.
 

CONTACTE

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

COR GOSPEL LLINARS

GRUP G DE GOSPEL

 

Actualment tenim molt projectes junts i properes actuacions ja agendades. Ens veureu cada any a la Fira de Torrons i a l'Open Night del nostre poble. 
Som un grup de totes les edats, religions i professions diferents, però tots compartim la mateixa afició, la passió per la música i l'esperit que el Gospel trasmet. 
Fem molts concerts arreu de la provincia de Barcelona i hem actuat a llocs tant emblemàtics com la Sagrada Familia, Pedralbes o la Catedral del Mar. Assagem dos dimarts al mes al TA de Llinars i dos dimecres a l'Espai Tot Sona de cardedeu.
 

CONTACTE

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

GRUP DE TEATRE TILL-TALL

TEATRE

 

El Till-Tall neix l’any 1987 amb voluntat de fer activisme cultural. Des dels inicis ha dut a terme activitats diverses com concerts, presentacions de llibres, recitals de poesia... però el centre de la seva raó de ser ha estat sempre el teatre. Després de més de 35 anys en actiu es fa difícil de fer un resum de tots els espectacles que el grup ha posat en escena.  El Till-Tall mai no ha deixat de posar-se reptes per créixer i aprendre: ha muntat espectacles de carrer; ha interpretat comèdies lleugeres, o no, com Un marido de ida y vuelta, de Jardiel Poncela; s’ha atrevit amb Shakespeare i entre d’altres ha muntat comèdies com Molt soroll per no res o Somni d’una nit d’estiu; al Till-Talltampoc li han fet por els drames i ha aixecat obres de Tennessee Williams com Un tranvia anomenat desig; també clàssics espanyols com Don Juan Tenorio, de José Zorrilla o teatre grecoromà com El soldat fanfarró, de Plaute... Darrerament es decanta per espectacles amb textos de la seva pròpia autoria, adaptacions o dramatúrgies a partir de contes, narracions, poesies... Però el que més enorgulleix el Till-Tall és que, des de l’any 2000, posa en escena l’única Passió que es representa a les comarques vallesanes: Veniu a mi. La Passió de Llinars del Vallès. Amb aquesta obra, el grup forma part de la Federació Catalana de Passions, que aplega 20 passions de tot Catalunya, i també de l’entitat Europassion, amb més de 80 passions de 20 països europeus. Amb el Till-Tall el nom de Llinars del Vallès viatja més enllà de les nostres fronteres. 

Ens fa  feliços poder dir que els del Till-Tall som gent valenta i lluitadora: el grup va fer front a la pandèmia i només va aturar-se durant el confinament. El juliol de 2020 ja va reiniciar les activitat amb un monòleg i adaptant-se a les normatives covid; més tard va muntar peces de microteatre i la primavera de 2021 va ser una de les set úniques passions de tota Catalunya que es va representar en versió adaptada seguint les normatives de Salut. Ja ho veieu, el Till-Tall és imparable, bull d’idees i d’il·lusió i té molts projectes de futur. Tenim les portes obertes per a vosaltres. Us animeu a sumar-vos a aquesta aventura?
 

CONTACTE

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)(Necessites javascript per veure aquest correu-e)(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Tel. 687308844

Instagram: @tilltallteatre

Facebook: Grup de teatre Till-Tall

Twitter: @Till_Tall   

VOCACIONS ESCOLA DE DANSA

DANSA CONTEMPORÀNIA 

 

Vocacions és una escola de dansa que ofereix un ventall de possibilitats i té com a objectiu la formació de nens i nenes a partir dels 4 anys en la disciplina de la dansa en totes les seves modalitats. Compta amb un gran equip de professors en actiu, amb una àmplia experiència professional i titulacions homologades.

La filosofia de Vocacions és el treball de manera personalitzada per a totes les necessitats, aconseguint una progressió a mida i potenciant les capacitats de cada alumne, sense oblidar que venen a gaudir a cada classe.  Aquest projecte és possible gràcies a la família que constitueix l'escola: els millors professors, els millors alumnes i les millors famílies. En el projecte pedagògic de Vocacions integra la dansa com a mitjà d'expressió en el dia a dia del nostre alumnat com a una faceta més de la seva rutina.

 

CONTACTE

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

www.escoladedansavocacions.com