VOLEM...
... Crear sinergies, estades, companyies residents i relacions amb l’entorn artístic i de gestió cultural i les administracions: el TA ja forma part del programa CERCLES de la Diputació de Barcelona, és un membre actiu de Teatres en Xarxa i del projecte GPS i acull de manera regular residències artístiques.

CONVOQUEM...
... el premi de dramaturgia en femení del TA, que es crea amb la voluntat de potenciar l’escriptura teatral feta per dones i per a visibilitzar i premiar la qualitat de les dramaturges catalanes. Dotat amb 3000€ i amb la producció de la peça com a premi. 

TREBALLEM...
... per recuperar la Mostra de Teatre Amateur de Llinars (bé immaterial amb molta trajectòria vinculada al Casal Parroquial de Llinars) convertint-la en un Concurs - Mostra (molt característic del circuit amateur de Catalunya) posant-nos així en el mapa d’aquest circuit també i recuperant la tradició i el valor del teatre amateur a Llinars del Vallès

ESDEVINDREM...
... espai de producció. El TA en el seu cinquè aniversari estrenarà la producció LA MEMORIA DE LOS CHIMPANZES, text premiat amb el premi de Dramaturgia en femení del TA atorgat el 2019 durant la setmana de la Dona Creadora.
Produirem nosaltres l’espectacle a nivell professional contractant direcció i actrius i comercialitzant-ne el producte final. Aixi els 5 anys ens marcaran també una nova fita: ja no només exhibim teatre, sinó que el creem.

DINAMITZAREM...
... la cultural no tradicional i popular a Llinars impulsant projectes de municipi com:

LA SETMANA DE LA DONA CREADORA
el FESTIVAL ZERO
EL FeStA

Aquests projectes municipals han nascut al TA i es programen des de la direcció artística del TA. Cal seguir-los potenciant amb contacte amb les regidories corresponents i fent-los créixer i consolidant-los. 
Son projectes que doten Llinars del Vallès de dinamització en àrees culturals no vinculades al bé popular i tradicional.

 

GIREM PROPOSTES SINGULARS - GPS

Girem Propostes Singulars és una programació conjunta del Teatre Auditori Cardedeu, el Teatre Auditori de Granollers, el Teatre Ateneu de Sant Celoni i el Teatre Auditori de Llinars del Vallès, orientada a donar suport a la creació contemporània.

Espectacles amb llenguatges no convencionals i innovadors o presentats en espai alternatius, propostes singulars amb la finalitat de mobilitzar nous públics d’una població a una altra, d’un teatre a un altre. 

Us recordem que amb l’entrada d’un espectacle GPS podràs gaudir del 50% de descompte en un altre espectacle (*) GPS d’una altra població si ensenyes l’entrada a les taquilles.

(*) Promoció subjecte a la disponibilitat  d’entrades