Inici > Teatre Auditori > Notícies > LA CIA ELÉCTRICO 28 TORNA A SORPRENDRE EL PÚBLIC DEL TA

LA CIA ELÉCTRICO 28 TORNA A SORPRENDRE EL PÚBLIC DEL TA

11/04/2024

Del 4 al 6 d'abril Llinars ha acollit uns curiosos personatges que voltaven pel poble

L'espectacle Moments Estel·lars de la Humanitat no va deixar ningú indiferent, tant el públic, que es va veure immers en un univers de cerca per tot Llinars, com les persones que passejaven pel poble encuriosides pel que veien, van gaudir de la singularitat de la companyia.

L'experiència, recorrent a peu diferents indrets del poble, va aconseguir provocar més d'un moment estel·lar de la humanitat a Llinars, en paraules de Stefan Zweig "Un moment estel·lar de la humanitat és un dels escassos moments de la història en que tots els factors es concentren com l'energia en la punta d'un parallamps".

I quina alegria van tenir tots i totes en reconèixer cadascun d'aquestst moments, fantàstic!

 

 

Arxivat a: Espectacle