Inici > Teatre Auditori > Notícies > 3a SETMANA DE LA DONA AL TA

3a SETMANA DE LA DONA AL TA

12/03/2021

TEATRE, CINEMA I ACTES ON EL TALENT FEMENÍ HA ESTAT EL PROTAGONISTA.

Quina gran setmana! El TA, conjuntament amb l’Ajuntament de Llinars i la regidoria de la Dona, hem celebrat la Setmana de la Dona amb l’obra de teatre “La Dona Trencada” una obra escrita per Simone de Beauvoir, dirigia per Francesca Piñón i interpretada magníficament per Lluïsa Mallol. Amb cinema projectant “Mujercitas”, pel·lícua escrita i dirigida per Gretta Gerwig i interpretada per Saoirse Ronan, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Emma Watson, Laura Dern i Meryl Streep entre d’altres. I el dimarts 9 a la Sala Montseny ha tingut lloc l’acte de reconeixement a una dona de Llinars: la Nati Figueres per a la seva trajectòria professional i dedicació. I per acabar, una taula rodona amb el títol “Diferents mirades del feminisme”.

Una setmana ben femenina, ben feminisTA.💜

 

#eltalentnotégènere #novullservalentavullserlliure #senselesdonesnohiharevolució #tresvoltesrebel #viveslliuresicombatives