Inici > Teatre Auditori > Notícies > ELS ESCÈNICS 2n BATXILLERAT DEL GINEBRÓ ESTRENEN EL SEU TREBALL AL TA.

ELS ESCÈNICS 2n BATXILLERAT DEL GINEBRÓ ESTRENEN EL SEU TREBALL AL TA.

27/04/2021

LES FUTURES PROMESES ESCÈNIQUES VAN REPRESENTAR DUES FUNCIONS PER A FAMILIARS I COMPANYS.

Els escènics de Segon de batxillerat van estrenar l’obra “No parlis amb extranys” d’Helena Tornero, la setmana passada al TA. Els alumens han fet una adaptació d’aquesta obra que posa en escena fragments de vides que es van veure afectades arran la Guerra Civil i la postguerra. Els alumnes han estat dirigits per les seves professores Maria Jover i Alícia Molina. I les futures promeses escèniques que ho van fer molt bé són: Jana Alert, Ginebra Doz, Ares Elias, Eva Enrich, Arnau Garí, Íngrid Jané, Júlia Llovera, Aina Navarro i Amadeu Pàmies. 

Arxivat a: Lloguers