Inici > Teatre Auditori > Notícies > L’AULA DE TEATRE DEL TA ACOMIADA EL CURS AMB UNA CLASSE OBERTA ALS PARES.

L’AULA DE TEATRE DEL TA ACOMIADA EL CURS AMB UNA CLASSE OBERTA ALS PARES.

03/06/2021

TOT I LES DIFICULTATS D’AQUEST CURS, ELS ALUMNES DE L’AULA DE TEATRE ACABEN EL CURS AMB UNA PETITA MOSTRA.

Ha sigut un curs molt molt difícil, però l'Aula de Teatre del TA, els seus professors, els seus alumnes, les seves famílies... no han desistit mai. I el dimarts dia 1 de juny, vam poder gaudir d'una classe oberta amb representació inclosa que ens va emocionar a tots! Una mostra del treball, dedicació, implicació, constància i talent que van ser fidels al teatre durant el transcurs d'aquest difícil any. Us esperem el pròxim curs amb molts més jocs, teatre i diversió.

Grans artistes! Visca el teatre!

GRÀCIES per ser-hi!