Inici > Teatre Auditori > Notícies > EL PASSAT 2 DE JUNY VAN PODER ATORGAR ELS PREMIS TREBALLS DE RECERCA ALS JOVES DE L'INSTITUT GIOLA.

EL PASSAT 2 DE JUNY VAN PODER ATORGAR ELS PREMIS TREBALLS DE RECERCA ALS JOVES DE L'INSTITUT GIOLA.

07/06/2021

DESPRÉS DE TANTES DIFICULTATS I ESFORÇ, ELS JOVES TALENTS DEL GIOLA DE 2N DE BATXILLERAT, VAN PODER REBRE ELS PREMIS PELS SEUS TREBALLS DE RECERCA.

El passat dimecres 2 de juny, l'Institut Giola va organitzar el lliurament de Premis a la nostra Sala Gran, per premiar als millors treballs dels alumnes del curs 2019/2020 i els del 2020/2021. L'acte va ser conduït per la Lucia Segura, Coordinadora de Batxillerat. I els joves van estar acollits per una Taula formada pel nostre Alcalde: Martí Pujol, la regidora d'Ensenyament: Joana Lorente, la directora de l'IES GIOLA: Ana Álvarez i la presidenta de l'AFA: Marina Martori.

Els premiats d'aquesta edició han estat:

2019/2020: Pol Anton, Karim Alcalahi, Adrià Estevan, Mireia Sanchez, Jasmin Cortes i Laura Kai. Accessits: Ensaf el Salmoumi, Ainara Pachón, Carla Isla, Laura Perez i Carla Ruiz.

2020/2021: Carla Gonzalez, Berta Figueras, Paula Hierro, Joan Maqueda, Victor Pachón y Laura García. Accessits: Sara Asensio i Dani Padillo.

Moltes Felicitats a tots els premiats!

 

 

 

Arxivat a: Lloguers