Inici > Teatre Auditori > Notícies > EL PASSAT DISSABTE 12 DE JUNY, L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LLINARS VAN CELEBRAR ELS SEUS CONCERTS DE FI DE CURS.

EL PASSAT DISSABTE 12 DE JUNY, L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE LLINARS VAN CELEBRAR ELS SEUS CONCERTS DE FI DE CURS.

18/06/2021

EN UN ACTE EMOTIU I ADAPTAT A LES CIRCUMSTÀNCIES, VAN PODER CELEBRAR LA FI DE CURS AL TA.

Dissabte passat 12 de juny, els alumnes, mestres i músics de l'Escola Municipal de Música de Llinars del Vallès, van poder celebrar al TA, els seus Concerts de Fi de curs. Va ser un acte molt emotiu i esperat, on els nens van demostrar, que tot i les dificultats d'aquest curs, ells i els seus mestres han treballat de valent i s'han esforçat al màxim. També es van poder acomiadar dels alumnes més grans i vam poder gaudir de la representació de dues grans veus de dos dels seus alumnes, que de segur brillaran molt aviat com a cantants professionals.

Mol-TA sort a tots i us esperem l'any vinent.

Arxivat a: Lloguers