Inici > Teatre Auditori > Notícies > JO NO TINC POR, JO BALLO! ATANSA'T AL TEATRE AUDITORI

JO NO TINC POR, JO BALLO! ATANSA'T AL TEATRE AUDITORI

Pedra de Fusta, companyia "eia"
A rienda suelta, companyia Du'K'tO
03/05/2024

Els dies 27 i 28 d'abril al teatre hem rigut, hem gaudit i ens hem emocionat... ballant!

El Festival aTAnsa't, enguany en la seva 2a edició, ens ha apropat espectacles meravellosos com Pedra de Fusta, Soy Madera, A rienda suelta i l'estrena de La veu de les(d)ones. Ambae Company ha estat en residència durant la setmana a les instal·lacions del teatre tot pulint els detalls per l'estrena diumenge 28. Hem gaudit també al taller de Dansa la vida amb Carme Roldan i la mostra de dansa contemporània de l'aula d'arts escèniques del TA.

Un cap de setmana meravellós, on tots els públics han tingut la oportunitat de sentir la dansa més a prop i, en definitiva, això és el que dóna sentit al nostre Festival aTAnsa't! 

Arxivat a: Dansa, aTAnsa't, Festivals