Inici > Teatre Auditori > Notícies > PRIMER PREMI DE DRAMATURGIA EN FEMENÍ DEL TA

PRIMER PREMI DE DRAMATURGIA EN FEMENÍ DEL TA

09/11/2018

Primera EL PREMI DE DRAMATÚRGIA EN FEMENÍ DEL TEATRE AUDITORI DE LLINARS es crea amb la voluntat de potenciar l’escriptura teatral feta per dones i per a visibilitzar i premiar la qualitat de les dramaturges catalanes. Segona EL PREMI DE DRAMATÚRGIA EN FEMENÍ DEL TEATRE AUDITORI DE LLINARS està dotat en 3000€ per a la obra guanyadora i, a...

Bases

Primera

EL PREMI DE DRAMATÚRGIA EN FEMENÍ DEL TEATRE AUDITORI DE LLINARS es crea amb la voluntat de potenciar l’escriptura teatral feta per dones i per a visibilitzar i premiar la qualitat de les dramaturges catalanes.

Segona

EL PREMI DE DRAMATÚRGIA EN FEMENÍ DEL TEATRE AUDITORI DE LLINARS està dotat en 3000€ per a la obra guanyadora i, a més, la peça guanyadora será produïda professionalment pel propi teatre i s’estrenarà al cinquè aniversari de l’equipament, a finals de febrer – principis de març del 2020.

La guanyadora, amb l’acceptació del premi, cedeix els drets d’explotació durant 2 anys des de la concessió del premi dins del territori de l’estat espanyol a Llinars Cultural SLU.

Llinars Cultural SLU, l’empresa que gestiona el teatre, es reserva del dret d’explotar l’obra un cop estrenada.

S’atorgarà també una menció a la finalista o finalistes, si n’hi hagués.

Tercera

Els treballs presentats hauran de ser rigorosament inèdits i no haver estat guardonats en cap altre concurs ni certamen literari, així com no estar compromesos o en tràmits de publicació amb cap editorial o concurs.

Quarta

Podran concórrer dramatuges de nacionalitat espanyola o residents a l'Estat Espanyol a partir dels 18 anys d’edat. Els treballs hauran d'estar escrits en castellà o català.

Cinquena

El termini d'admissió dels originals és el dimarts 15 de gener del 2019. Els treballs s'hauran de trametre a la següent adreça de correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) fent constar a l'assumpte: "I Premi de Dramatúrgia en femení Teatre Auditori de Llinars del Vallès". S’hauran d'enviar dos arxius en formats .pdf: un amb el treball que es presenta a concurs, que deurà complir les especificacions assenyalades a continuació, i un altre, identificat amb el títol clar de "plica", en el qual hauran de figurar el nom i cognoms de l’ autora, títol del treball, domicili, telèfon, adreça de correu electrònic. Un cop rebut el mail l’organització del premi es posarà en contacte amb la participant per asegurar que s’ha rebut el text.

Sisena

L’organització es posarà en contacte amb totes les participants per anunciar-los si han estat finalistes o no. En cas de ser finalitstes caldrà confirmar la seva presència a l’acte d’entrega de premis. Setena Les obres de teatre, amb llibertat de format, hauran de permetre una representació mínima de 60 minuts i una representació màxima de 90 minuts. (Aproximadament entre 50 i 72 pàgines en formats .doc o .docx a doble espai, en tipografies Times New Roman o Arial, amb cos 12). Qualsevol treball que no compleixi aquestes condicions serà descartat. Vuitena Un jurat, designat per l’organització, llegirà i avaluarà les obres presentades per tal d'assenyalar els o les finalistes. El Jurat està compost per un mínim de 3 persones vinculades a les arts escèniques i al Teatre Auditori de Llinars del Vallès. Formarà part del jurat la directora del Teatre Auditori de Llinars del Vallès, Marina Martori, que actuarà com a secretària amb vot. Novena La decisió serà inapel·lable i es donarà a conèixer el dia 5 de març de 2019 en un acte d’entrega de premis vinculat als actes de la SETMANA DE LA DONA CREADORA organitzats pel TEATRE AUDITORI DE LLINARS DEL VALLÈS

Desena

La participació en el PREMI implica la plena acceptació de les bases i el jurat es reserva el dret a deixar-lo desert si així ho considera oportú. Els originals no premiats i els correus electrònics dels i les participants seran degudament eliminats de les bases de dades.

 

Qualsevol dubte que tinguin les dramaturges es pot consultar per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Teatre