Inici > Teatre Auditori > Notícies > EL FESTIVAL ZERO ARRIBA AL TA

EL FESTIVAL ZERO ARRIBA AL TA

Lady Panda, de Clara Poch Masià
Un segundo bajo la arena, de Col·lectiu Desasosiego
La festa, coproducció del TNC i Teatres en Xarxa
21/02/2024

La 7a edició del Festival Zero s'inicia al Teatre Auditori de Llinars

Els passat 16, 17 i 18 de febrer el teatre ha presentat, en la seva programació i dins del Festival Zero (inicitaiva de Teatres en Xarxa), una sèrie de propostes diferents amb experiències immersives i muntatges gens convencionals que aconsegueixen trencar la barrera entre artistes i públic. Especialment destinat a un públic jove, amb ganes de deixar-se portar i sorprendre pels tres espectacles que han triomfat aquests 3 dies de Festival al TA: Lady panda, va causar sensació amb l'estructura del pèndol i la poesia i sensibilitat del seu moviment; Un segundo bajo la arena va animar la tarda i vespre de dissabte amb un convit ben especial i sobre l'escenari basat en "Bodas de Sangre";  i La festa va ser un èxit total entre els joves que van sentir i viure diferents situacions actuals que els afecten en aquesta etapa vital tan important. 

Al TA ja ha gaudit el Festival Zero d'enguany, però ja estem desitjant que arribi el proper.

Ens encanTA el ZERO!

Arxivat a: Festivals, Dansa, Joves, Teatre