Inici > Teatre Auditori > L'espai

L'espai

Molt més que un teatre

Poesia arquitectònica feta per Alvaro Siza

Un teatre, un auditori, una sala de conferències, una d'assaig i l'espai per a totes les entitats. 

Sala Gran

Platea de mitjà format. Escenari de gran format (16 metres de boca per 10 metres de fondària). Hall d’entrada amb taquilles, guarda-roba, bar i serveis. 298 butaques còmodes i àmplies i un espai escènic que permet acollir qualsevol tipus d’event: conferències, ponències, espectacles, concerts, etc.

Accés de públic directe a escenari. Projector. Pantalla. Ciclorama. Totes les especificacions tècniques d’un espai escènic de primer nivell.

Accés directe des del carrer, espai d’acollida de gent i platea + escenari.

Aquest espai, com es lloga, requereix de personal tècnic, que es pressuposta a part. Es pot llogar amb servei de guarda-roba, taquilles, bar, càtering, cap de sala i el que es necessiti.

Sala Tallers

De dimensions àmplies (16 per 10 metres) és una sala diàfana amb llum natural, equip de so, wifi i mircrofonia que permet des d’actuacions, a assajos, conferències, presentacions, reunions i el que es sol·liciti.

Té capacitat per a un màxim de 250 cadires. Accés directe des de l’exterior.

Sala Petita (o sala Montseny)

Espectacular sala allargada amb finestrals a banda i banda, llum natural i capacitat per a 120 cadires màxim. Equipada amb equip de so, wifi, serveis i microfonia. Accés directe des de l’exterior i terrassa panoràmica.

És polivalent i permet acollir qualsevol acte, des d’una reunió, presentació, cerimònia, assaig...

Box 1

Sala quadrada polivalent de sostres alts i llum exterior, insonoritzada. Permet des d’un assaig musical a una reunió de fins a 20 persones.

Box 2

Sala quadrada polivalent de reduïdes dimensions, insonoritzada i amb llum natural. Permet des d’un assaig musical a una reunió de fins a 20 persones.

Pati interior, Hall, Àgora

L’espai disposa d’altres espais oberts que poden ser llogats de forma individual o conjuntament amb els espais principals. 

Vols llogar alguna de les sales del Teatre Auditori? Vols visitar-lo? 

Escriu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)