Inici > Teatre Auditori > La nostra filosofia

La nostra filosofia

Quina és la MISSIÓ i VISIÓ de futur per al Teatre Auditori de Llinars?

Missió

El Teatre Auditori de Llinars és un equipament cultural de referència per al poble de Llinars del Vallès i el seu entorn, amb una oferta d’arts escèniques i musicals, amplia diversa i de gran qualitat. La seva finalitat és assolir un públic nombrós, divers i actiu, facilitant, a través del relat artístic de la programació, eines de reflexió, pensament crític, diversió, creativitat i imaginació, configurant un projecte cultural compartit per artistes i espectadors.

Visió

Volem un Teatre Auditori que sigui motor i referent del projecte cultural de Llinars del Vallès on la gent s’hi senti com a casa, hi trobi una programació al seu abast, rica, interessant i que els faci sentir orgullosos i on les arts en viu siguin eines de creació, inspiració, participació i innovació per als ciutadans. Ha de ser un espai obert a tothom, amb una activitat cultural moderna, sorprenent, atractiva i lligada a les inquietuds socials del moment. 

Gestió

Llinars Cultural SLU esdevé una eina de gestió àgil i útil al servei del conjunt del sistema escènic i musical públic de Llinars del Vallès i del seu entor.

 

 

Les línies d’ACCIÓ del PLA DIRECTOR: les 5 potes del projecte TA

  • exhibició d’espectacles (professionals i que generen les temporades de programació i també locals on les entitats que “viuen” al TA posen dalt l’escenari el seu talent). També som l’espai on es realitzen les funcions escolars per a les escoles del municipi.
  • ser la casa de les entitats culturals del municipi: espai de reunió i magatzems.
  • potenciar el lloguer de les sales del TA per qualsevol tipus d’activitat cultural o empresarial: reunions d’empresa, presentacions de llibres, trobades, etc..
  • oferir una aula d'arts escèniques
  • crear sinergies, estades, companyies residents i relacions amb l’entorn artístic i de gestió cultural i les administracions: el TA ja forma part del programa CERCLES de la Diputació de Barcelona, és un membre actiu de Teatres en Xarxa i GPS i acull cada any 3 residències artístiques de disciplines diferents.